Home PaardEnRuiterGoed

Home PaardEnRuiterGoed

Lijst van producten per merk JS Italia

JS Italia brand was founded in 2004.

Everithing started from a new concept of a new revolutionary stirrup made with the most sofisticated CNC machinery.
This new concept, was born after some request we have recived from the market, to develope a different stirup with new ergonomical features.
Our technical department has just translated the rider’s word into a new project: the JIN stirrup.
In the first two years most of the best riders where already jumping on JIN and the succes came soon.

 • Jin Stirrup Air... Kies
  Laatste items in voorraad

  Jin Stirrup Air...

  € 249,95

  Deze Jin Stirrup Air veiligheidsbeugel is de perfecte combinatie tussen veiligheid, design en comfort. Het anatomische gevormde voetbed garandeert niet alleen maximale grip en comfort, maar zorgt er ook voor dat de stijgbeugel tijdens het rijden stabiel blijft en voor een juiste houding van het lichaam in het zadel.

  De kegelvormige boog is gemaakt van een flexibel elastomeer en kan in alle richtingen meebuigen indien  de voet van ruiter in geval van nood uit de stijgbeugel moet komen. Hierna komt de kegelvormige boog automatisch weer terug in de oorspronkelijke positie en biedt deze weer de perfecte zijdelingse steun voor de voet van de ruiter.

  Het vaste deel van de beugel is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een fraaie gekartelde afwerking waardoor de beugels een zeer uniek design hebben.

  Voetbed afmetingen: 122 mm lang x 70 mm breed.

  Gewicht: 430 gram per beugel

  Deze beugel hebben wij in het zwart liggen, maar is tevens in veel andere kleuren verkrijgbaar, bijv. goud, rosegold, zilver etc. Neem hiervoor svp contact met ons op.