Martingalen / Borsttuigen

Subcategorieën

Actieve filters

 • Kavalkade borsttuig Leyla,... Kies
  • In prijs verlaagd
  Laatste items in voorraad

  Kavalkade borsttuig...

  € 115,00 € 105,00

  Het 5-punts borsttuig van Kavalkade met elastiek heeft een smalle snit en kan op verschillende standen in de lengte worden versteld. De borstriem wordt aan de voorkant van de borst versteld, zodat het niet langer nodig is om onder de buik van het paard te rommelen. De onderste singelsluiting wordt tot stand gebracht door middel van een kleine lederen lus. Dit betekent dat er minder lussen en gespen zijn, waardoor het risico op inrijgen aanzienlijk wordt verminderd. De borstplaat wordt geleverd met een standaard patch. Daarnaast zijn er tegen meerprijs verschillende design patches beschikbaar voor dit borsttuig, bijv met lak of steentjes!

  Goede kwaliteit leer! 

 • S&K Goque bijzetteugel, zwart Kies
  • Aanbieding!
  Laatste items in voorraad

  S&K Goque...

  € 27,50 € 17,50

  Gogue, maat Full, kleur zwart.

  Leren bijzetteugel. Er wordt veel ruggebruik gevraagd, daar het paard met zijn hoofd voorwaarts wordt gedwongen. Bij opwaartse beweging wordt druk achter de oren en in de mondhoeken verkregen. Door het rondlopen van de teugel, blijft het paard een constante aanleuning houden met het bit, hierdoor wordt het paard nageeflijk. De paarden werken diep en ontspannen; hierdoor worden de rugspieren verder ontwikkeld. Kan zowel tijdens het rijden als bij het longeren worden gebruikt. Zeer geschikt voor het africhten van jonge paarden.

  Op de 1e foto staat een Goque van het merk Harry's Horse. Foto geeft aan hoe een goque wordt gebruikt. Op de 2e foto de Goque van het merk S&K.

 • HH slofteugel webband 2... Kies
  • Aanbieding!
  Laatste items in voorraad

  HH slofteugel webband...

  € 24,95 € 22,50

  Slofteugel webband leer met muskatons, twee losse lederen singellussen. Bedoeld om tijdens het trainen de nekspieren op te bouwen.

  Lengte: 
  Cob: 235cm
  Full: 245cm

 • Thiedeman teugel compleet,... Kies
  • Aanbieding!
  Laatste items in voorraad

  Thiedeman teugel...

  € 35,95 € 30,00

  - rundleer
  - zilverkleurig gespwerk
  - teugel met leren stoppers
  - inclusief martingaal

  Kleur Zwart.