Home PaardEnRuiterGoed

Home PaardEnRuiterGoed

Verzending van uw pakket of ophalen in Epe

U kiest zelf voor het afhalen van de artikelen in Epe of voor verzending per PostNL naar uw huisadres of voor verzending naar een ophaalpunt van uw keuze als u overdag niet thuis bent.


Bij verzending worden de artikelen na ontvangst van betaling per PostNL verzonden. Wij streven naar directe verzending van de pakketjes. Stel uw betaling is vandaag door ons ontvangen, dan gaat het pakket nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna (tijdens werkdagen) op de post.

In Nederland zijn de verzendkosten:

Bestellingen onder de 20 Euro: 6,75 Euro

Bestellingen vanaf 20 Euro: 4,95 Euro

Bestellingen vanaf 75 Euro: gratis verzending

De verzendkosten voor Duitsland en België zijn:

  • 0-20 kilo: 9,00 Euro (MET track & trace nummer).

Van elk verzonden pakket ontvangt u het PostNL-verzendnummer. Hiermee kunt u via de website www.tracktrace.nl de verzendstatus van uw pakketje opvragen. In de regel wordt een pakketje de volgende werkdag na verzending door de postbode bij u aangeboden. Indien u twee keer niet thuis bent, kunt u het pakketje op het postkantoor ophalen.

Bestellingen worden volgens bovenstaande voorwaarden alleen in Nederland, Duitsland en België afgeleverd.
Verzenden naar andere landen is ook mogelijk, neem dan even contact met ons op om de juiste verzendkosten te bepalen.

Indien u het pakketje bij de buren afgeleverd wilt hebben kunt u dit aangeven in het commentaarveld bij de bestelling. Alleen dan mogen wij PostNL vragen om het pakketje bij de buren af te leveren.

Het is ook mogelijk om de bestelling tegen contante/PIN betaling af te halen in Epe. Dit kunt u aangeven bij de verzendmethode. Hiervoor dient u wel met ons een afspraak te maken (even bellen of mailen) waar en wanneer u de goederen kunt ophalen. U heeft dan ook de mogelijkheid om de bestelde artikelen direct te zien en eventueel te passen. U bespaart dan ook de verzendkosten uit.