• In prijs verlaagd

Kavalkade geolied leren dressuursingel Casper m kunstbont en elastiek, Zwart/Natuur

Leren dressuursingel "Casper" met imitatiebont

De dressuursingel "Casper" van geolied leer is ideaal voor paarden die aan de voorkant erg smal zijn, een korte rug hebben en een brede ribbenboog, waardoor het zadel vaak naar voren schuift. Dankzij de speciale halvemaanvormige snit zorgt de singel voor voldoende ondersteuning van het zadel en biedt tegelijkertijd meer elleboogruimte. Het nepbont met klittenband kan worden verwijderd om te wassen. Met D-ring.

Foster assortiment – ​​geoliede lederen singels

Het Foster-assortiment singels is gemaakt van geolied leer voor soepelheid en duurzaamheid. Tijdens het looien wordt het leer behandeld met hoogwaardige plantaardige oliën. De poriën van het leer gaan open en de olie dringt diep door onder verschillende lagen. Het resultaat is een enigszins onthouden effect, dat vooral merkbaar is op bruin leer. Het speciale materiaal zorgt voor een uitstekende grip op het zadel, vooral bij rijlaarzen en chaps.

- Dressuursingel "Casper" met imitatiebont

- gemaakt van geolied leer

-zeer zacht en duurzaam

- anatomisch gesneden

- met elastiek aan beide zijden en D-ring

- imitatiebont met klittenband kan worden verwijderd

- vervangende pads beschikbaar

Onderhoudsinstructies

Het nepbont met klittenband kan worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen op een fijnwasprogramma van 30°. Verwijder vuil van de zadelsingel met een doek en behandel indien nodig met geschikte verzorgingsproducten. Als u de singel langere tijd opbergt, maak het dan grondig schoon en berg het op in een zak om het te beschermen tegen zonlicht, stof en vocht.

Gevaar:

Door de unieke aard van leer kunnen olieresten op andere oppervlakken terechtkomen. Vermijd langdurig en direct contact met lichtgekleurde stoffen, doorlaatbare oppervlakken en ander leer dat onbedoeld de olie zou kunnen absorberen.

Kleur
  • Zwart
Singelmaat
  • 65cm
  • 60cm
€ 145,90
€ 135,90 Bespaar € 10,00
Incl. btw

 

1 Items