• Aanbieding!

Kavalkade 3-punts borsttuig Every Day, Zwart/Bruin

Het "Everyday" borsttuig van geolied leer is een diep driepunts borsttuig met diepe zijdelingse bevestiging aan het zadel. Een zachte vulling bij de schoft voorkomt schuren op de manen. Dubbele elastische inzetstukken langs de schouders zorgen ervoor dat het paard voldoende bewegingsvrijheid heeft zonder dat het zadel naar achteren schuift. Bijzonder is dat de borstband aan de voorzijde van de borst versteld kan worden zodat je niet meer onder de paardenbuik hoeft te rommelen. De onderste riembevestiging wordt bereikt door middel van een kleine leren lus of een afneembare karabijnhaak. Zo heb je minder lussen en gespen, wat de kans op inrijgen aanzienlijk verkleint. De gespen hebben zachte lederen kussentjes.

Wat is geolied leer?

Geolied leer is plantaardig gelooid en heeft zijn natuurlijke nerf. Het wordt tijdens het looiproces behandeld met hoogwaardige oliën, waardoor het zeer zacht en water- en vuilafstotend is. Hierdoor blijft het leer soepel, slijtvast en onderhoudsvriendelijk voor een lange tijd.

- borsttuig "EveryDay"

- gemaakt van geolied leer

- driepunts borsttuig met diepe zijaanzet

- verstelbare borstharnasriem aan de voorkant van de borst

- zachte vulling bij de schoft

- dubbele elastische inzetstukken langs de schouders

- 4-voudig verstelbaar

- onderste riembevestiging met een kleine leren lus of afneembare karabijnhaak (Zie foto 4 voor een juiste weergave van de onderste riembevestiging!!)

Zorg instructies

Vuil met een doek verwijderen en eventueel met geschikte verzorgingsproducten behandelen. Voor langdurige opslag, grondig reinigen en in een zak bewaren ter bescherming tegen zonlicht, stof en vocht.

Gevaar:

Vermijd langdurig en direct contact met lichtgekleurde stoffen, doorlatende oppervlakken en ander leer.

Kleur
  • Zwart
Maat
  • Cob/Full
€ 135,90
€ 99,90 Bespaar € 36,00
Incl. btw

 

1 Item

Specifieke referenties

ean13
4055114051512