• Nieuw

Kavalkade leren rijlaarzen Proximo, geolied leer, Bruin

De rijlaars “Proximo” is het broertje van onze best verkochte rijlaars “Maximus”. Beide laarzen zijn sportief, elegant en uiterst comfortabel om te dragen. Ze zijn echter verschillend van kleur, maar vooral van materiaal:

De Proximo is gemaakt van eersteklas geolied leer. Geolied leer belooft een hoge soepelheid en een lange levensduur. Tijdens het looien wordt het leer gedrenkt in plantaardige olie. De poriën van het leer gaan open en de olie dringt diep door in meerdere lagen. Hierdoor ontstaat een licht gememoriseerd effect, wat vooral zichtbaar is op bruin leer. Geolied leer is aanzienlijk soepeler, duurzamer en droogt minder snel uit.

De speciaal ontwikkelde leest, de elastische inzet aan de buitenkant van de kuit en in het vetergebied zorgen bovendien voor een bijzonder goede en comfortabele pasvorm. De ritssluiting aan de zijkant van de laars is ideaal om hem comfortabel en gemakkelijk aan en uit te trekken. De hoogwaardige inlegzolen bieden een optimale drukverdeling in het voetbed en zijn bovendien ademend voor een fris voetklimaat. De robuuste rubberen antislipzool van de laars is zeer flexibel, maakt anatomisch afrollen mogelijk en is gewrichtsvriendelijk.

- sportieve, elegante rijlaarzen met extreem comfort

- gemaakt van geolied leer

- speciaal ontwikkelde leesten

- elastisch inzetstuk aan de buitenkant van de kuit en in het vetergedeelte

- rits aan de zijkant

- hoogwaardige inlegzolen met optimale drukverdeling en ademend vermogen

- antislip rubberen zool met hoge flexibiliteit

Let op! De kuitwijdte valt 2cm smaller dan aangegeven dus 38-40cm valt als 36-38cm! Gelieve hiermee rekening te houden bij het bestellen van de juiste maat.

Kleur
  • Bruin
Laarzenmaat
  • 42MWW - 47cm hoog/38-40cm kuitwijdte (valt als kuitwijdte 36-38cm!)
€ 275,00
€ 175,00 Bespaar € 100,00
Incl. btw