• Aanbieding!
  • Nieuw

Kavalkade KavalSH4 hoofdstel Everness van geolied leer (met schoonheidsfoutje), Bruin

Hoofdstel "EveryDay" 2.0: Het "Everness" KavalSH4 hoofdstel van geolied leer

Het hoofdstel “Everness” is gemaakt van eersteklas geolied leer en een anatomisch gevormd, zeer zacht onderlegd kopstuk met een sterke ooruitsparing die de druk op de zenuwbanen verlicht en de oren een betere bewegingsvrijheid geeft. Ook de zachte vulling van de neusriem en frontriem bieden bijzonder comfort voor het paard. Voor een bijzondere uitstraling is de neusriem aan de zijkanten voorzien van elegante leren sierelementen. De frontriem schittert met grote en kleine strasssteentjes in het wit. De neusriem is aan beide zijden verstelbaar. Inclusief smalle rubberen teugels met stops (16 mm).

KavalSH4 – Afneembare sperriem zonder zichtbare houder

Bij hoofdstellen met de toevoeging KavalSH4 is de sperriem afneembaar. Het bijzondere eraan is dat de houder voor de sperriem niet zichtbaar is, zoals bij conventionele hoofdstellen met een afneembare sperriem het geval is. In tegenstelling tot conventionele hoofdstellen met een zichtbare houder voor de sperriem, voldoen de hoofdstellen aan KavalSH4 LPO.

Wat is geolied leer?

Geolied leer is plantaardig gelooid en heeft zijn natuurlijke nerf. Tijdens het bruiningsproces wordt het behandeld met hoogwaardige oliën, waardoor het zeer zacht en water- en vuilafstotend is. Hierdoor blijft het leer langdurig soepel, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Gevaar:

Door de unieke aard van leer kunnen olieresten op andere oppervlakken terechtkomen. Vermijd langdurig en direct contact met lichtgekleurde stoffen, doorlaatbare oppervlakken en ander leer dat onbedoeld de olie zou kunnen absorberen.

Let Op! Dit hoofdstel in de maat cob heeft een klein schoonheidsfoutje, nl 2 krasjes in de neusriem. Zie foto's 6 en 7. Deze krasjes zijn niet diep en we verwachten dat ze niet meer zichtbaar zijn na invetten van de neusriem. Dit "schoonheidsfoutje"zit in de prijs verwerkt.

Kleur
  • Bruin
Maat
  • Cob
€ 139,90
€ 79,90 Bespaar € 60,00
Incl. btw

 

1 Item