• Aanbieding!

Kavalkade geolied leren chaps Remus, Zwart

Kavalkade leren chaps "Remus", zwart, maat MWW (ritslengte 41cm/hoogte 45cm/wijdte 38-40cm)

Klassiek gesneden chap van robuust, hoogwaardig geolied leer, voor een individuele look en duurzaamheid. Zeer gemakkelijk te verzorgen. Bijzonder goede grip op het zadel. Met ritssluiting van boven tot onder, elastische inzetstukken en drukknopen boven en onder.

Let op! Een van de drukknopen onderop werkte niet goed dus die hebben we laten vervangen bij de schoenmaker. Kleur is vrij goed bijpassend maar er zit dus een klein verschil in kleur van de drukknop. Vandaar lagere prijs. Is niet opvallend.

Geolied leer

Geolied leer betekent soepelheid en duurzaamheid. Al tijdens het looiproces wordt het leer voorzien van hoogwaardige plantaardige oliën. De poriën van het leer gaan open en de olie dringt diep door onder verschillende lagen. Er ontstaat een licht gememoriseerd effect, dat vooral goed te zien is bij bruin leer. Deze zogenaamde patina is kenmerkend voor het materiaal en geen vlek.

Materiaal: leer, polyester

Kleur: zwart

Opslag van geoliede lederen producten

Door de unieke aard van leer kunnen overtollige olieresten naar andere oppervlakken migreren. Vermijd langdurig en direct contact met lichtgekleurde stoffen, doorlatende oppervlakken en ander leer dat onbedoeld de olie zou kunnen absorberen. Voor langdurige opslag, maak het product schoon en bewaar het in een zak of iets dergelijks om het te beschermen tegen zonlicht, stof en vocht.

Kleur
  • Zwart
€ 119,90
€ 69,90 Bespaar € 50,00
Incl. btw

 

1 Item