• In prijs verlaagd

Kavalkade Outdoordeken Winnipeg 50gr, Zwart

De Kavalkade outdoordeken Winnipeg met 50grams vulling overtuigt door zijn uitstekende pasvorm. De deken is verwerkt zonder rugnaad en met de schoft naar voren gebracht. De werkelijke lengte van de deken is dus ca. 10 cm langer dan de gemeten lengte van de paardenrug. Dit is met opzet zo gedaan dat de deken voor de schoft ligt, het schoudergebied optimaal beschermt en bij het op en neer gaan van het hoofd niet achter de gevoelige schoft kan wegglijden.

Het materiaal bestaat uit een 600D ripstop polyester stof met de volgende waarden: 3000 mm waterkolom, ademend vermogen 3000 g/m² in 24 h). De volgende eigenschappen ronden de deken af: mogelijkheid tot gebruik van bilkoorden, diepe staartriem, grote staartflap, kruissingels met elastische inzetstukken, gladde binnenvoering, 2-voudige draaibare haakborstsluiting met extra klittenband.

Vulling: 50 g katoen

Was instructies

Let op het waslabel.

Sluit voor elke wasbeurt het klittenband en stop de deken in een dikke tas. Dit laatste voorkomt dat het beslag tijdens het wasproces in de trommel van de wasmachine terechtkomt, openbarst en sneller gaat roesten. Was buitendekens altijd met een wasmiddel voor buitendekens. Dit geeft minder schade aan de laminering van de deken. Was de deken op 30°C op een fijne of delicate cyclus. Impregneren achteraf is niet nodig, omdat de waterdichtheid van outdoordekens wordt gecreëerd door de stof op de rug te lamineren en impregneren deze kan beschadigen.

Wij raden u aan om de deken professioneel te laten reinigen.

Kleur
  • Zwart
Dekenmaat (onderlengte)
  • 185
  • 195
€ 82,90
€ 72,90 Bespaar € 10,00
Incl. btw

 

2 Items