• Aanbieding!
  • Nieuw

Kavalkade jodhpurs Romulus, geolied leer, Zwart

De "Romulus" is gemaakt van bijzonder robuust, natuurlijk gelooid, geolied rundleer en is daardoor zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De speciaal ontwikkelde leest biedt maximaal comfort. Veters aan de voorkant, gebogen ritssluiting aan de zijkant in elegante messinglook, met Kavalkade-ritssluiting. Past bijzonder goed op de enkel dankzij de elastische inzetstukken aan beide zijden. Met spoorhouder. De hoogwaardige binnenzool zorgt voor een optimale drukverdeling in het voetbed en is tegelijkertijd ademend voor een comfortabele pasvorm. De robuuste rubberen antislipzool van de schoen is zeer flexibel, laat anatomisch afrollen toe en ontziet daardoor de gewrichten.

Geolied leer

Geolied leer betekent soepelheid en duurzaamheid. Al tijdens het looiproces wordt het leer voorzien van hoogwaardige plantaardige oliën. De poriën van het leer gaan open en de olie dringt diep door onder verschillende lagen. Er ontstaat een licht gememoriseerd effect, dat vooral goed te zien is bij bruin leer. Deze zogenaamde patina is kenmerkend voor het materiaal en geen vlek.

Opslag van geoliede lederen producten

Door de unieke aard van leer kunnen overtollige olieresten naar andere oppervlakken migreren. Vermijd langdurig en direct contact met lichtgekleurde stoffen, doorlatende oppervlakken en ander leer dat onbedoeld de olie zou kunnen absorberen. Voor langdurige opslag, maak het product grondig schoon en bewaar het in een zak of iets dergelijks om het te beschermen tegen zonlicht, stof en vocht.

Kleur
  • Zwart
Schoenmaat
  • 42
€ 132,90
€ 97,90 Bespaar € 35,00
Incl. btw

 

1 Item