• Aanbieding!
  • Nieuw

Kavalkade hoofdstel Joyce KavalSH4, Zwart/Natuur

Hoofdstel "Joyce" KavalSH4 – extra comfort voor gevoelige paarden

Het Zweedse gecombineerde hoofdstel "Joyce" KavalSH4 is gemaakt van prachtig leer en ligt comfortabel op het paardenhoofd. De zijdelings verlengde lamsvachtpads geven extra comfort aan gevoelige paarden. De gevoelige delen van het paardenhoofd (nek, neusbrug en bij de mondholte), waar gemakkelijk drukpunten kunnen ontstaan, zijn eveneens bekleed met zacht lamsleer. Het kopstuk van het "Joyce" KavalSH4 hoofdstel is anatomisch gesneden voor meer gehoorvrijheid. De keelriem is schuin, de frontriem is gebogen, smal en heeft witte strass steentjes. Bij het trenshoofdstel worden smalle rubberen teugels met stops meegeleverd.

KavalSH4 - Afneembare sperriem zonder zichtbare beugel

Bij hoofdstellen met de toevoeging KavalSH4 is de sperriem afneembaar. Het bijzondere is dat de houder voor de sperriem niet zichtbaar is, zoals bij conventionele hoofdstellen met een afneembare sperriem. In tegenstelling tot traditionele trensen met zichtbare houders voor sperriemen, zijn KavalSH4 hoofdstellen LPO-compatibel.

Medisch lamsvel

Medische lamsvacht is altijd maatvast en daardoor zeer schokabsorberend. Het keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm en vermindert druk en schuren. Het is anti-allergisch en antiseptisch, waardoor het ook geschikt is voor paarden met een gevoelige huid. Lamsvacht heeft een zelfreinigend vermogen, is vuilafstotend en na droging gemakkelijk uit te borstelen.

- Zweedse gecombineerde neusriem, aan beide zijden verstelbaar

- KavalSH4 (afneembare sperriem zonder zichtbare houder)

- inclusief smalle rubberen teugels met stops

- padding van lamsleer op het kopstuk en neusriem die met klittenband kan worden verwijderd

- taps toelopend

- anatomisch gesneden kopstuk

- taps toelopende keel

- blinde sluiting bij bakstukken

- smalle gebogen frontriem met witte (doorzichtige) strass-steentjes

Kleur
  • Zwart
Maat
  • Full
€ 149,90
€ 109,90 Bespaar € 40,00
Incl. btw

 

1 Item